Beoordelingen van My Rootz Noordwijkerhout

Recente recensies van My Rootz Noordwijkerhout

5 sterren na 55 reviews

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten en prima op tijd gebracht. Echt fantastisch!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en zeker voor herhaling vatbaar. Bestelling hebben we online gedaan en de service, notificaties en bezorging gingen prima. Maar het allerbelangrijkste is dat het eten echt lekker was. Een dikke 10.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Altijd een feest deze broodjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom een top maaltijd van super kwaliteit prijsverhouding. De take_away box ook een aanrader net zo lekker en fijne hoeveelheid anders eet je al snel te veel. Top service met passie!

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelde Roti was keurig op tijd geleverd. Het was echt heerlijk alleen volgende keer graag wat meer jus over de aardappels

, 27-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allereerst de Roti, deze was weer heerlijk! En wederom voor herhaling vatbaar! Over de bezorging waren we niet tevreden dit keer, hebben om 17:22 de bestelling bevestigd gekregen, hebben helaas anderhalf moeten wachten op onze bestelling, werden om 18:14 uur gebeld met excuses ivm de drukte maar dat de bezorger elk moment ging vertrekken naar ons en dat de bezorger er met een kwartiertje zou zijn, maar deze bleek achteraf toen nog in Katwijk te zijn en moest nog terug naar Noordwijkerhout om ons eten op te halen. Helaas moesten we na dat telefoontje nog 35 minuten wachten... En werd ons eten om 18:50 uur bezorgd. Jammer, wees eerlijk en bel eerder, dan hebben we de keus of we de bestelling door laten gaan.. En scheelt irritatie bij de klant! Hadden nu maar 10 minuten om onze Roti op te eten omdat wij om 19:00 uur de deur uit moesten.

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer, maar is meer dan prima bevallen, zal zeker vaker van deze zeer smakelijke gelegenheid gebruik maken. Top.

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verpakt, goed warm en het eten smaakt fantastisch. Helemaal top!

, 12-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Tweede keer besteld bij MyRootz. Ik woon vlakbij dus heb het zelf opgehaald. Toen ik binnen kwam was het eten al bijna klaar. Thuis aangekomen was het lekker warm en smaakte voor de tweede keer erg goed!

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en netjes verpakt.

, 02-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten thuis bezorgd, binnen half uur. Absoluut een aanrader

, 03-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ak vaker besteld, altijd lekker/warm/nette bezorging aan huis. Met liefde bereid, dat proef je

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Goed eten !! Goede service!!

, 12-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging in Voorhout was snel en keurig. Het eten was perfect warm bij aankomst en het smaakte lekker.

, 02-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, wel weinig peper en zuur bij het gerecht.

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging stipt op tijd. En de broodjes en bara's zijn superlekker!! Tot de volgende keer.

, 23-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 10-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héerlijk eten. Bezorging werd vooraf aangegeven met een te verwachten tijd en deze kwam ongeveer overeen. Ook handig dat een bericht wordt gegeven wanneer de bestelling de deur uit gaat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvol, warm en snel bezorgd!

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vrijdagavond bestelling geplaatst. Het werd snel geleverd, was warm en heel attent hebben ze mij 4x geprobeerd te bereiken, aangezien de kippenbouten bijna op waren. Harstikke netjes opgelost en heerlijk gegeten. Het enige minpuntje vond ik dat er maar 1 klein bakje sambal bij de roti zat, terwijl ik om Extra gevraagd had... wellicht vergeten of misschien eet ik teveel Sambal. Alles zoals altijd verder goed eten en goede, snelle bezorging en hospitality

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker weer!

, 15-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeeerlijk gegeten !!! Echt een aanrader

, 11-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Roti kip heerlijk Alleen het verwijderen van het afplak plastic blijft lastig en moet met een mes uitsnijden

, 09-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer overheerlijk!

, 08-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere pom, warm en op tijd geleverd, top!

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en goede kwaliteit! Leveren snel (ook in Noordwijk) en erg klantvriendelijk. Eten is niet te vet of te zout, maar goed van smaak. Ik had een bestelling geplaatst voor veganistische roti. De kok belde direct op of ik vervanging wilde voor de roti eieren. Kreeg toen cassave met pindasaus erbij.

, 10-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti! Fijn dat er nu eindelijk een Surinaams eethuis is in de bollenstreek.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging (20 minuten), erg smakelijk en goed warm, wel jammer dat de rotiplaat zo droog/ taai was en uit elkaar viel

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas, ik vind de vegetarische roti niet bijzonder. Alleen maar ei als vegetarische optie, dat maakt het weinig speciaal

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti's ! Voor herhaling vatbaar.

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bara Pom Kip mag op de kaart!!! Was heel erg lekker. Was weer super lekker. Tot de volgende keer.

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere broodjes en Bara's. Iedere keer weer genieten van al dat lekkere eten.

, 03-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti Kerrie met kipdijen was heerlijk en genoeg.Keurig bezorgt en lekker warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekker eten en voldoende per portie en nette snelleediening

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten en bezorging was keurig op tijd!

, 31-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd niet goed gelezen, gelijk gebeld en is goed opgelost. Tip: geef ook de optie voor halve porties. Je krijgt namelijk heel veel.

, 04-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten, zeker voor herhaling vatbaar

, 24-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere broodjes en bezorging was op de minuut op tijd!! Volgende keer bestellen we weer bij jullie.

, 07-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi optijd geleverd, goed verpakt en warm gehouden. Smaak was prima, maar was enorm teleurgesteld in het zeer kleine pakje gebakken banaan.

, 30-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes en goede service????????

, 21-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld, het was heerlijk, vooral de pindasaus was erg lekker, vlotte bezorging!

, 12-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Nog lekkerder als de vorige keer.Alles was warm en goed verpakt. We hadden oa de pom met bami, dat is echt een aanrader.

, 05-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerr.

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel bezorgd door een vriendelijke dame. Top!

, 29-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was oke, mag van mij pittiger (rotirol ei en bara bakkeljauw). De hoeveelheid viel tegen (bami rund ketjap) liever 1 bak bami en 1 bak vlees los. De bestelling kwam na dik een uur wachten, dat kan als je net open bent, het was wel warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Alles goed verpakt en warm aangekomen. Tip voor My Rootz: zelf gebruik ik het niet, maar ik denk dat peper(sambal) bij een surinaamse maaltijd erbij zou horen. Ze belden om te zeggen dat het iets langer ging duren en met een leuk extraatje bij de bestelling is dat prima opgelost. My Rootz is een aanrader en ik ga er zeker vaker bestellen!

, 02-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, vooral de Bara was erg lekker!